Jom tengok Video

Loading...

Cari Blog Ini

Halaman Pilihan Ku

Selasa, 19 Oktober 2010

aLHAMDULILLAH...

ALHAMDULILLAH..gembira sungguh rasanya hati ini....dapat surah surat sah lantikan dan telah diberi taraf berpencen..huhuhuhu...

LETIH + 10SEN

KERJA2 DATA TAK SIAP2 LAGI,,LETIHNYERR

Sabtu, 16 Oktober 2010

video upa n buddy kawin

video
just try untuk wat video untuk upa..sempena bedsyanya...semoga pjg umur dan murah rezeki,,

Rabu, 13 Oktober 2010

Lama nya tidak menulis kat Blog nie

Salam semua...huhuhu klu tak en.awang yang minta tlg pasal blog..tentu aku lupa dah nak menjenguk kat sini,,huhuhu...apa2pun...hidup aku sekrg ok jer..elek2 isap gam..hahaha..sntah kenapa oktober berlalu dengan pantas sekali..byk penga;lama2 di bulan september dan ogos aku tak sempat nak abadikan kat sii..takpela..klu de masa aku tulis lagi yerr,, bye..bye